جستجوی مقالات فارسی – نقش کیفیت گزارشگری در کاهش اثر محدودیت سیاست تقسیم سود روی تصمیمات سرمایه گذاری۹۳- قسمت ۵۹

Digital binary code concept.
با توجه به نگاره (۴-۹) مشخص می شود که آماره های دوربین واتسون برای تمامی فرضیه ها بین ۱٫۵ تا ۲٫۵ می باشد در نتیجه فرض عدم خود همبستگی بین متغیرها رد نمی شود.
۴-۱۰ روشهای برآورد مدل
در پژوهش حاضر برای تحلیل مدل از مجموعه دادههای ترکیبی استفاده شده است. بدین ترتیب که چند شرکت در طول زمان مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار میگیرند. در تجزیه و تحلیل دادههای ترکیبی یک محیط بسیار غنی از اطلاعات برای گسترش تکنیکهای تخمین و نتایج قابل تحلیل فراهم میگردد. در بسیاری موارد، پژوهشگران میتوانند از دادههای ترکیبی برای مواردی که نمیتوان به صورت فقط سری زمانی یا فقط به صورت مقطعی بررسی کرد، بهره بگیرند. از جمله مزایای استفاده از دادههای ترکیبی میتوان به : ۱٫ بار اطلاعاتی و تغییرپذیری بیشتر ۲٫ کاهش هم خطی میان متغیرها ۳٫ افزایش درجه آزادی و کارایی ۴٫ امکان حذف نتایج سوءگیرانه از مجموع شرکتها یا افراد.
همانطوری که در فصل سوم اشاره شد ابتدا بایستی در دادههای ترکیبی برای انتخاب بین روشهای دادههای تابلویی و دادههای تلفیقی، از آزمون چاو (لیمر) استفاده شود. اگر F چاو (لیمر) محاسبه شده از F نگاره کوچکتر باشد از دادههای تابلویی و در غیر این صورت از دادههای تلفیقی استفاده شده است. در صورتی که دادهها به صورت تابلویی باشند بایستی آزمون هاسمن انجام شود. برای بررسی این موضوع که آیا عرض از مبدأ به صورت اثرات ثابت است یا اینکه در ساختار واحدهای مقطعی به صورت تصادفی عمل میکند از این آزمون استفاده میشود. اگر احتمال آزمون هاسمن کوچکتر از ۵ درصد باشد، فرض صفر (اثرات تصادفی) رد میشود و اثرات ثابت انتخاب میشود و در صورتی که احتمال آزمون هاسمن بزرگتر از ۵ درصد باشد، فرض صفر رد نمیشود و اثرات تصادفی انتخاب میشود.
مطابق با نتایج آزمون Fچاو(لیمر) و آزمون هاسمن، روش رگرسیونی مناسب انتخاب میشود و بر اساس آن فرضیههای پژوهش مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهد گرفت. در صورتی که مدلها با مشکل ناهمسانی واریانس مواجه شوند نیز برای رفع این مشکل باید از روش رگرسیون حداقل مربعات تعمیمیافته (GLS) برای تخمین مدل، استفاده نمود. در ادامه برای تکتک فرضیهها، از آزمون F چاو و آزمون هاسمن به صورت جداگانه انجام میشود و نتایج رگرسیونی به دست آمده با آماره t و احتمال t، آماره F و احتمال آن و ضریب تعیین مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرد.
۴-۱۰-۱ آزمون فرضیه اول پژوهش
فرضیه اول این پژوهش به قرار زیر است:
کیفیت گزارشگری مالی، تاثیر منفی تقسیم سود را کاهش می دهد
از لحاظ آماری این رابطه به شرح زیر میباشد:
کیفیت گزارشگری مالی، تاثیر منفی تقسیم سود را کاهش نمی دهد. H0:
کیفیت گزارشگری مالی، تاثیر منفی تقسیم سود را کاهش می دهد. H1:
در ابتدا به بررسی نوع دادهها میپردازیم که دادههای مورد پژوهش از نوع دادههای ترکیبی است یا دادهها به صورت تلفیقی میباشند که نتایج در نگاره زیر بیان شده است.
نگاره ۴-۱۰ اطلاعات مربوط به تعیین روش مورد استفاده برای فرضیه اول
منبع فایل کامل این پایان نامه این سایت pipaf.ir است |
شاخص آماری و نتیجه نوع آزمون |
آماره آزمون | سطح معنیداری | نتیجه |
F | ۱٫۹۱ |