رها طی زمان، میباشد.
دادهها بهصورت میانگین ± انحراف معیار بیان شدهاند.
4-2-10-6 میزان سفیدی
میزان سفیدی سوسیسهای ماهی نگهداری شده در فریزر در طول مدت 40 روز ذخیرهسازی، افزایش معنیدار یافت (05/0>p). میانگین میزان سفیدی سوسیسهای تهیه شده از مینس کمتر و میانگین میزان سفیدی سوسیسهای تیمار سوریمی بیشتر از سایر تیمارها بود (05/0>p). سفیدی سوسیسهای ماهی تیمار مینس شسته وضعیت بینابینی را دارا بود (شکل 4-27).
شکل 4-27 تغییرات میزان سفیدی در سوسیسهای ماهی کپور نقرهای تیمارهای مینس، مینس شسته و سوریمی در یخچال 4 درجه سانتیگراد
(a-c) حروف متفاوت در شکل نشان دهندهی تفاوت معنیدار شاخصهای مورد سنجش در تیمارها طی زمان، میباشد.