پایان نامه ارشد رایگان درمورد مواد غذایی، مصرف کننده

گرم شدن باعث ایجاد تنش در ساختار سلولی مواد غذایی می گردد که نتیجه این حالت، تغییر شکل و کاهش ابعاد آن است. تغییر شکل و کاهش حجم در اکثر موارد یک ویژگی منفی در نظر مصرف کننده است (Mayor and et al, 2004).
مواد غذایی خشک شده اغلب قبل از مصرف در معرض جذب آب قرار می گیرند. سرعت و میزان جذب آب ممکن است به عنوان شاخصی از کیفیت مواد

مطلب مشابه :  پایان نامه با کلید واژه های رویکرد روانشناسی، رابط کاربر، روانشناسی

دیدگاهتان را بنویسید